Σεμινάρια προγραμματισμού PHP – ANDROID

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση σεμιναρίων προγραμματισμού

Η προθεσμία για τις αιτήσεις έχει περάσει, δεν θα δεχτούμε άλλες αιτήσεις. Η συμμετοχή σας ήταν πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό, αλλά ήταν και πολύ μεγαλύτερη από τις δυνατότητές μας. Έτσι με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι δεν μπορείτε να συμμετέχετε όλοι όσοι έχετε κάνει αίτηση. Επειδή πρόκειται για εργαστήριο και όχι κάποιο ανοιχτό θεωρητικό σεμινάριο γενικής γνωριμίας με μια γλώσσα προγραμματισμού, τα κριτήρια επιλογής θα είναι κυρίως η προηγούμενη εμπειρία με προγραμματισμό καθώς και η επιθυμία (ή δυνατότητα) να παρακολουθηθούν όλα τα μαθήματα χωρίς απουσίες τις μέρες και τις ώρες που θα οριστούν. Θα επικοινωνήσουμε με όλους όσους έκαναν αίτηση για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις.
Θα ήθελα τέλος να διευκρινίσω ότι αυτή είναι μία 100% εθελοντική προσπάθεια, κανείς δεν χρηματοδοτείται από πουθενά, ούτε εμείς που το διοργανώνουμε, ούτε οι εκπαιδευτές που θα διδάξουν. Δεν πρόκειται ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον να δώσουμε οποιουδήποτε είδους βεβαιώσεις, ο μόνος λόγος για τον οποίο αφιλοκερδώς κάνουμε αυτά τα σεμινάρια, είναι για να βοηθήσουμε αυτούς που θέλουν και μπορούν να κερδίσουν πραγματικές γνώσεις από αυτήν την προσπάθεια.
Επιφυλασσόμαστε να κάνουμε και άλλα σεμινάρια στο μέλλον (και σε άλλους χώρους για όποιον ενδιαφέρεται) κάποια από τα οποία θα απευθύνονται και σε αρχάριους χρήστες.

Ο συντονιστής της δράσης

Κώστας Σαπαλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.